Dnevna njega s Olivalom

16:58:00

Pozdrav blog! Dobrodošli u prvi post nakon otvaranja mog youtube kanala i službeno obavljenog prvog videa. Nadam se da vam se svidio i obećajem da ću se truditi da svaki bude sve bolji i bolji. Isto tako vam obećajem da ću se truditi ne zanemariti blog i posvetiti se svakomu podjednako.
U današnjem postu ću vam pokazati kako izgleda moja dnevna njega lica koristeći neke od Olival proizvoda. Uživajte!


Svi Olival proizvodi su načinjeni od prirodnih sastojaka, nisu testirani na životinjama i proizvedeni su u Hrvatskoj. 


Kada se ujutro probudim, prvo što koristim je Olival micelarna otopina s uljem smilja. Nju koristim kako bih, za svaki slučaj, nakon večernje njege, uklonila ostatke šminke od prethodne večeri i dala svome licu dodatnu čistoću i sigurnost. Ova micelarna namijenjena je čišćenju osjetljive kože lica i tijela te uklanjanju šminke s područja lica, očiju i vrata. Mislim da je ova micelarna idealna za sve djevojke koje imaju osjetljivu kožu sklonu crvenilima jer kožu ostavlja mekom i nježnom. Također, usudila bih se usporediti ju sa popularnom Garnier micelarnom jer zaista uspjela ukloniti i najtežu moguću šminku sa mojeg lica i očiju. Ako niste ljubitelj intenzivnih mirisa ili ako vam to predstavlja problem, mislim da biste ona ovu micelarnu trebali preskočiti kao i sve ostale proizvode jer imaju vrlo jak miris smilja. Cijena za 500 ml ove micelarne je 49,99 kn, a možete ju pronaći u svim DM drogerijama.


Nakon što sa svojeg lica maknem zalutale ostatke makeup-a koristim Olival hranjivu masku za lice s uljem smilja. Osim što sadrži ulje smilja, obogaćena je i medom, kamilicom te zelenom glinom. Masku nanosim u debljem sloju te ju nakon desetak minuta isperem mlakom vodom. Ova maska nije pre agresivna, no nakon tri do četiri minute primjene počinje zatezati kožu, a to kod osjetljive kože može uzrokovati crvenilo i peckanje. No, to nije nikakav problem jer tada maska ukazuje na svoje djelovanje. Također, ona djeluje i kao blagi piling. Ovu masku koristim jednom tjedno, obično srijedom, kako bih tokom tjedna dodatno nahranila i umirila svoje lice od svakodnevnog makeup-a. 75 ml ove maske požete pronaći u DM-u po redovnoj cijeni od 30 kn. 


Potom svome licu dajem dodatnu hidrataciju koristeći Ekstra hidratantnu kremu koja također sadrži ulje smilja, ali i ulje jojobe i pšeničnih klica te ekstrakt mrkve i matičnjaka. Ova krema je namijenjena dnevnoj njezi normalne, suhe i osjetljive kože lica. Kremu nanosim svako jutro tik prije šminkanja kako bi nahranila, hidratizirala i zaštitila moju kožu od teškog makeup-a. Potrebno joj je oko dvije minute da se upije, a kožu ostavlja glatkom i svilenkastom. Cijena za 50 ml ove kreme je oko 60 kn, a možete ju pronaći u svim DM drogerijama.


I na kraju, moja dnevna, odnosno jutarnja njega završava nanošenjem CC kreme s uljem smilja o kojoj sam vam već jako puno pričala ovdje, te ju uvrstila u svoje godišnje favorite ovdje.

Smatram da su svi ovi proizvodi zaista odlični u svrhu kvalitetne njege kože vašeg lica i da s njima zaista možete biti sigurni da niste pogriješili. Nadam se da ste uživali čitajući ovaj post i da ste pronašli neke od proizvoda koji su vam se svidjeli. Hvala vam što izdvajate svoje vrijeme za mene!

Jeste li isprobali neke od ovih proizvoda? Kakva su vaša mišljenja o njima? Kako izgleda vaša dnevna njega kože lica?




You Might Also Like

0 komentari

Subscribe